Usein kysyttyjä kysymyksiä koskien PurePlasticin tuotteita ja toimintaa. Mitä, missä, milloin, miten??

Ensin yleisin kysymys useassa eri muodossaan:

Mitä muita oheistuotteita tulee? Tehdäänkö tavaraa vain WEED-mangan hahmoista vai myös vanhoista GNG-hahmoista, Orionin uusista tulokkaista jne.? Kun tuotteet on julkistettu, teettekö tuotteita vielä tästä ja tästä sarjasta ja hahmosta?

Meillä on tällä hetkellä sopimus 8 pehmosta ja 12 julisteesta. Mahdollisista tulevista tuotteista päätetään erikseen.

Kun nämä tuotteet on laitettu ennakkotilaukseen, ryhdytään miettimään muita tuotteita.

Jos myynti on hyvä, tehdään varmasti paljonkin erilaisia tuotteita ja voidaan testata harvinaisempiakin sarjoja tai pienessä roolissa olevia hahmoja. Jos myynti on huono, voivat nämä jäädä ainoiksi tuotteiksi, mitä PurePlastic Gingasta valmistaa. Jos haaveissa on saada tulevaisuudessa lisää Ginga-tuotteita, helpoiten se varmistuu ostamalla nyt ilmestyviä.

 

Miten kauan tuotteet ovat myynnissä? Mistä niitä voi ostaa? Tehdäänkö niistä uusintapainoksia?

Tuotteet ovat myynnissä kunnes ne myydään loppuun. Ne eivät siis ole "Limited Edition" -tyylisiä eli myynnissä vain tietyn aikaa.

Tuotteita voi ostaa jälleenmyyjiltämme. Voit myös pyytää tahtomaasi nettikauppaa tai paikallista liikettä ottamaan niitä valikoimiinsa. (Anna tällöin heille Pureplasticin nettisivujen osoite.)

Uusintapainokset riippuvat tuotteista. Julisteista uusintapainoksia on helppo ottaa, joten jos lupa uusintapainoksen tekemiseen saadaan Japanista, sellaisia varmasti tehdään. Pehmojen uusintapainokset ovat epävarmoja, koska pehmoja täytyy valmistaa massiiviset erät kerralla, mikä tekee uusintapainoksista hankalia.

 

Miten usein julkistatte uusia tuotteita?

Pehmot on tarkoitus käydä läpi muutaman viikon välein seuraavan parin kuukauden aikana. Julistesetit ovat tällä hetkellä odotuksessa, sillä niihin tarvitaan hyväksyntä Japanista ennen julkaisua.

 

Ovatko tuotteet Takahashin itsensä hyväksymiä?

Takahashi hyväksyy tuotteet kolmessa vaiheessa: onko valmistettava tuote hyvä, onko valittu aihe hyvä ja onko lopullinen tuote hyvä.

Eli ensin pyydetään lupa valmistaa pehmoja ja julisteita, sitten annetaan lista kuvista ja hahmoista, joita tahdotaan käyttää ja lopulta hyväksyntään menee prototyyppi viimeistellystä tuotteesta.

Tämän lisäksi Takahashi saa näyterän kaikista valmistetuista tuotteista.

 

Miten prototyypit eroavat lopullisesta tuotteesta? Onko tuotteissa laatueroja?

Prototyyppien erot ovat tavallisesti melko pieniä muutoksia. Ehkä isoin ero tulee olemaan tulevaisuudessa julkaistavalla pehmolla, jolle oli tullut ylimääräiset "kulmakarvat" prototyyppiin.

Julisteissa eroja ei tule olemaan, mutta pehmoissa on automaattisesti pieniä eroja, koska jo muutaman millimetrin heitto kankaiden asettelussa vaikuttaa pehmon lopulliseen ilmeeseen. Jos esimerkiksi katsoo prototyyppikuvaa Weed-pehmosta: sen kuono on aavistuksen vinossa oikealle, kun oikeasti sen tulisi olla suorassa.

 

Miksi Weed on harmaa eikä sininen?

Hankittavissa olevat kankaat vaikuttavat siihen, millaisia värivaihtoehtoja on mahdollista käyttää. Weedin tilanteessa vaihtoehtoina oli harmaa sekä Facebook-sininen.

 

Mistä nimi PurePlastic tulee?

Pure = puhdas, plastic = muovi. Valintaperusteena oli se, että se kuulosti hauskalta lausuttuna suomeksi (pureplätsi), englanniksi ja japaniksi (purepura).