asiakaspalvelu@urumi.fi
Etsi

Uutisia!

Toimitusaikataulut

Jos tilaat tuotteen ennen 19.12. kello 14:00, ehtii tilauksesi ajoissa jouluksi. (Emme vastaa Postin tekemistä virheistä ja viivästyksistä.) Tilauksia postitetaan normaalisti myös 21.12. Seuraavan kerran tilauksia postitetaan 27.-30.12. ja uuden vuoden jälkeen palataan taas normaaliin toimitusaikatauluun. Huomioithan, että alkuvuodessa voi tilausten toimituksessa olla ruuhkaa.

Lahjakortit

Meiltä saa näppärästi myös lahjakortteja, jos olet epävarma siitä, mitä lahjan saaja tahtoo. Lahjakortin voi tilata täältä. Tilaamisen jälkeen kortti lähetään sinulle sähköpostiin ja voit lähettää sen eteenpäin lahjan saajille. Lähetysvaiheessa lahjakortin voi jakaa useampaan osaan eli jos esim. tilaat 20 euron lahjakortin, voit lähettää 10 euron ja kaksi 5 euron lahjakorttia - tai säästää osan lähettämisen myöhemmälle ajalle.
Huomioithan, että tarvitset lahjan saajan sähköpostin, että voit lähettää lahjakortin. Lahjakortit voivat päätyä roskapostikansioon, joten varmistathan, ettei lahjan saaja poista lahjakorttia vahingossa.


Copyright © 2018 Urumi. All Rights Reserved
Urumi