asiakaspalvelu@urumi.fi
Etsi

Arvostelut

Hopeanuoli: Tesshin-pehmo
[PuPplu04]

€35.90

Kokonaisuudessaan laadukkaasti toteutettu pehmolelu, joka hurmaa jo ensisilmäyksellä! Pehmoon on vangittu täydellisesti juuri Tesshinin olemus; ilme, asento, kuviot ja värit ovat kaikki kohdallaan. Tesshin on täydellinen pehmoversio hahmostaan päätöyhtöä ja viisaasta ilmettään myöten, puhumattakaan upeasta harmaansävystä. En olisi voinut uskoa, että juuri tällainen sävy voisi löytyä!
Silmien brodeeraukset ovat tarkat ja hyvälaatuiset, ne kiiltävät kauniisti tehden hienon efektin kuin silmät olisivat kosteat ja Tesshinin kohdalla pitää erityisesti mainita siitä, että sen ilme on saatu siirrettyä pehmolle uskomattoman aidosti. Sen silmistä huokuu juuri se ninjakoiran viisaus mitä se meille Ginga-sarjassa osoittaa!
Kaikki ompeleet tuntuvat vahvoilta ja huolellisilta, joten pehmo on myös kestävä leikki- ja unikaveri keräilyesineen lisäksi. Erilaiset laadukkaat kankaat pehmossa tekevät siitä elävämmän ja pörröisiä kohtia tekee mieli jäädä silittelemään, koska kangas on ihanan pehmoista ja sileää.
Pehmon asento on tukeva ja se pysyy täten näytteilläkin kauniin ylevästi. Tosiaan suosittelen pehmoa niin Ginga-sarjojen faneille kuin muillekkin! Vaikket olisi tutustunut sarjaan, tämä pehmo sopii sulostuttamaan kenen tahansa koira/eläinystävän arkea! Pehmoinen Tesshin sopii niin keräily- kuin käyttöesineeksi, eikä sitä voi katsoa hymyilemättä. Viisaan tyyni ninjakoira saa omankin mielen rauhoittumaan rankan päivän päätteeksi!
Lisäyspäivä: 27.09.2016 Kirjoittaja: Janina Romppanen
Copyright © 2020 Urumi. All Rights Reserved
Urumi