asiakaspalvelu@urumi.fi
Etsi

Arvostelut

Hopeanuoli: Mer-pehmo
[PuPplu03]

€35.90

Kokonaisuudessaan laadukkaasti toteutettu pehmolelu, joka hurmaa jo ensisilmäyksellä! Pehmoon on vangittu täydellisesti juuri Merin olemus; ilme, asento ja värit ovat kaikki kohdallaan. Mer on täydellinen pehmoversio hahmostaan, mutta ei pidä unohtaa mainita sitä miten rodunomainen se samalla on ja käy siis täysin normaalistakin kultaisennoutajanpennusta.

Kokobrodeeratut silmät ovat tarkat ja hyvälaatuiset, ne kiiltävät kauniisti tehden hienon efektin kuin silmät olisivat kosteat. Muutenkin kaikki ompeleet tuntuvat vahvoilta ja huolellisilta, joten pehmo on myös kestävä leikki- ja unikaveri keräilyesineen lisäksi. Erilaiset laadukkaat kankaat pehmossa tekevät siitä elävämmän ja pörröisiä kohtia tekee mieli jäädä silittelemään, koska kangas on ihanan pehmoista ja sileää.

Pehmon asento on tukeva ja se pysyy täten näytteilläkin kauniin ylevästi. Tosiaan suosittelen pehmoa niin Ginga-sarjojen faneille kuin muillekkin! Vaikket olisi tutustunut sarjaan, tämä pehmo sopii sulostuttamaan kenen tahansa koira/eläinystävän arkea! Pehmoinen Mer sopii niin keräily- kuin käyttöesineeksi, eikä sitä voi katsoa hymyilemättä. Hellyyttävän kiinnostuneen koiranpennunkatse saa kenet tahansa piristymään huononakin päivänä!
Lisäyspäivä: 27.09.2016 Kirjoittaja: Janina Romppanen
Copyright © 2020 Urumi. All Rights Reserved
Urumi