asiakaspalvelu@urumi.fi
Etsi

Arvostelut

Hopeanuoli: Jouji-pehmo
[PuPplu05]

€35.90

Kokonaisuudessaan laadukkaasti toteutettu pehmolelu, joka hurmaa jo ensisilmäyksellä! Pehmoon on vangittu täydellisesti juuri Joujin olemus; ilme, asento, arvet ja väri ovat kaikki kohdallaan. Jouji on täydellinen pehmoversio hahmostaan arpia, korvia ja ilmettään myöten. Joujin kohdalla oli ehdottoman tärkeää miettiä sen ilmettä ja mielestäni tämä ilme kuvastaa sen luonnetta täydellisesti! Se on samalla cool, mutta kuitenkin pehmolle sopivan suloinen ja hauska, koska Jouji ei ole niin vakava hahmo kuin ensiksi voisi luulla.

Silmien brodeeraukset ovat tarkat ja hyvälaatuiset, ne kiiltävät kauniisti tehden hienon efektin kuin silmät olisivat kosteat. Lisäksi Jouji kuuluu niihin hahmoihin joille kuuluu ehdottomasti tällaiset mustat silmät.

Kaikki ompeleet tuntuvat vahvoilta ja huolellisilta, joten pehmo on myös kestävä leikki- ja unikaveri keräilyesineen lisäksi. Erilaiset laadukkaat kankaat pehmossa tekevät siitä elävämmän ja pörröisiä kohtia tekee mieli jäädä silittelemään, koska kangas on ihanan pehmoista ja sileää. Joujin pitkät pörröiset korvat ovat täysin vapaasti liikuteltavissa sekä muotoiltavissa. Niiden toteutus on erittäin onnistunut, koska pörröinen kangas kuvastaa hyvin pitkäkarvaisia korvia jotka näemme sarjassa.

Pehmon asento on tukeva ja se pysyy täten näytteilläkin kauniin ylevästi. Tosiaan suosittelen pehmoa niin Ginga-sarjojen faneille kuin muillekkin! Vaikket olisi tutustunut sarjaan, tämä pehmo sopii sulostuttamaan kenen tahansa koira/eläinystävän arkea! Pehmoinen Jouji sopii niin keräily- kuin käyttöesineeksi, eikä sitä voi katsoa hymyilemättä. Määrätietoisen Joujin seura saa sinut uskomaan itseesi vaikka välillä olisi vaikeaa!
Lisäyspäivä: 27.09.2016 Kirjoittaja: Janina Romppanen
Copyright © 2020 Urumi. All Rights Reserved
Urumi