asiakaspalvelu@urumi.fi
Etsi

Arvostelut

Hopeanuoli: Yukimura-pehmo
[PuPplu06]

€35.90

Kokonaisuudessaan laadukkaasti toteutettu pehmolelu, joka hurmaa jo ensisilmäyksellä! Pehmoon on vangittu täydellisesti juuri Yukimuran olemus; ilme, asento, kuviot, arvet ja väri ovat kaikki kohdallaan. Yukimura on täydellinen pehmoversio hahmostaan arpia, väriä ja ilmettään myöten. Oli ehdottoman tärkeää löytää juuri oikea ruskeansävy ja tämä lämpimän punertava ruskea on nappivalinta!
Silmien brodeeraukset ovat tarkat ja hyvälaatuiset, ne kiiltävät kauniisti tehden hienon efektin kuin silmät olisivat kosteat. Yukimuran silmät kielivät sen vahvasta tahdosta, mutta niissä on myös häivähdys surumielisyyttä, mikä kuvastaa sen tarinaa hienosti.
Kaikki ompeleet tuntuvat vahvoilta ja huolellisilta, joten pehmo on myös kestävä leikki- ja unikaveri keräilyesineen lisäksi. Erilaiset laadukkaat kankaat pehmossa tekevät siitä elävämmän ja pörröisiä kohtia tekee mieli jäädä silittelemään, koska kangas on ihanan pehmoista ja sileää. Arpien toteutus on todella näyttävä sekä aito ja omaan makuuni täten erittäin hyvin Ginga-imagoon sopiva. Arpien sopiikin olla näkyvät ja vaikuttavat, koska ne antavat meille vain pienen tuulahduksen siitä millaista elämää nämä sankarikoirat elävät.
Pehmon asento on tukeva ja se pysyy täten näytteilläkin kauniin ylevästi. Tosiaan suosittelen pehmoa niin Ginga-sarjojen faneille kuin muillekkin! Vaikket olisi tutustunut sarjaan, tämä pehmo sopii sulostuttamaan kenen tahansa koira/eläinystävän arkea! Pehmoinen Yukimura sopii niin keräily- kuin käyttöesineeksi, eikä sitä voi katsoa hymyilemättä. Weedin koviakokenut, mutta vahvaksi kasvanut veli Yukimura pitää aina huolen omistaan, kuten täten myös sinusta!
Lisäyspäivä: 27.09.2016 Kirjoittaja: Janina Romppanen
 Loppuunmyyty     Tuotteen Tarkemmat 
Copyright © 2019 Urumi. All Rights Reserved
Urumi