asiakaspalvelu@urumi.fi
Etsi

Arvostelut

Hopeanuoli: Jerome-pehmo
[PuPplu08]

€35.90

Kokonaisuudessaan laadukkaasti toteutettu pehmolelu, joka hurmaa jo ensisilmäyksellä! Pehmoon on vangittu täydellisesti juuri Jeromen olemus; ilme, asento, kuviot ja väri ovat kaikki kohdallaan.
Silmien brodeeraukset ovat tarkat ja hyvälaatuiset, ne kiiltävät kauniisti tehden hienon efektin kuin silmät olisivat kosteat. Jerome kuuluu myös niihin hahmoihin joilla on nämä mustat silmät. Silmien muoto ja ilme on erittäin onnistunut; surumielinen katse kuvastaa kivuliaan osuvasti Jeromen traagisia elämänvaiheita sarjan varrelta. Sen ilme vetoaa varmasti kenen tahansa tunteisiin ja sitä tekee mieli vain halata sekä luvata ettei sille tapahdu enää mitään pahaa.
Kaikki ompeleet tuntuvat vahvoilta ja huolellisilta, joten pehmo on myös kestävä leikki- ja unikaveri keräilyesineen lisäksi. Erilaiset laadukkaat kankaat pehmossa tekevät siitä elävämmän ja pörröisiä kohtia tekee mieli jäädä silittelemään, koska kangas on ihanan pehmoista ja sileää. Jeromen korvantynkä on ilmiömäisesti toteutettu ja erittäin tarvittu elementti sen hahmossa. Kaikki ominaisuudet kertovat meille sen tarinaa.
Pehmon asento on tukeva ja se pysyy täten näytteilläkin kauniin ylevästi. Tosiaan suosittelen pehmoa niin Ginga-sarjojen faneille kuin muillekkin! Vaikket olisi tutustunut sarjaan, tämä pehmo sopii sulostuttamaan kenen tahansa koira/eläinystävän arkea! Pehmoinen Jerome sopii niin keräily- kuin käyttöesineeksi, eikä sitä voi katsoa hymyilemättä heltyneenä. Jeromen suloinen olemus edellyttää halihetkeä!
Lisäyspäivä: 27.09.2016 Kirjoittaja: Janina Romppanen
Copyright © 2020 Urumi. All Rights Reserved
Urumi