asiakaspalvelu@urumi.fi
Etsi

Arvostelut

Hopeanuoli: Kyoshiro-pehmo
[PuPplu07]

€35.90

Kokonaisuudessaan laadukkaasti toteutettu pehmolelu, joka hurmaa jo ensisilmäyksellä! Pehmoon on vangittu täydellisesti juuri Kyoshiron olemus; ilme, asento, arvet ja väri ovat kaikki kohdallaan. Kyoshiro on täydellinen pehmoversio hahmostaan arpia ja ilmettään myöten. Kyoshiron kohdalla oli ehdottoman tärkeää saada jäljiteltyä sen erikoiset silmät ja valita sopivat arvet sarjan varrelta. Kyoshiron silmien toteutus onkin erittäin onnistunut, se kuuluu ehdottomasti niihin hahmoihin joilla on nämä mustat silmät ja lisäksi sen erityispiirteisiin kuuluu silmäripset, jotka on toteutettu tähän täydellisesti. Myös silmienmuoto on täysin tunnistettavissa Kyoshiron ominaispiirteeksi, viimeistellen sen intensiivisen ilmeen eli ei voi kuin sanoa, että itse Kyoshirous on vangittu ilmiömäisesti pehmolelumuotoon!
Silmien brodeeraukset ovat tarkat ja hyvälaatuiset, ne kiiltävät kauniisti tehden hienon efektin kuin silmät olisivat kosteat. Muutenkin kaikki ompeleet tuntuvat vahvoilta ja huolellisilta, joten pehmo on myös kestävä leikki- ja unikaveri keräilyesineen lisäksi. Erilaiset laadukkaat kankaat pehmossa tekevät siitä elävämmän ja pörröisiä kohtia tekee mieli jäädä silittelemään, koska kangas on ihanan pehmoista ja sileää. Arpien toteutus on todella näyttävä sekä aito ja omaan makuuni täten erittäin hyvin Ginga-imagoon sopiva. Arpien sopiikin olla näkyvät ja vaikuttavat, koska ne antavat meille vain pienen tuulahduksen siitä millaista elämää nämä sankarikoirat elävät. Kyoshiron kohdalla on lisäksi valittu juuri sopivat arvet sarjan varrelta, koska eri vaihtoehtoja oli. Nämä näyttävät sommitelmallisesti hyviltä ja tekevät oikean efektin hahmoa ajatellen.
Pehmon asento on tukeva ja se pysyy täten näytteilläkin kauniin ylevästi. Tosiaan suosittelen pehmoa niin Ginga-sarjojen faneille kuin muillekkin! Vaikket olisi tutustunut sarjaan, tämä pehmo sopii sulostuttamaan kenen tahansa koira/eläinystävän arkea! Pehmoinen Kyoshiro sopii niin keräily- kuin käyttöesineeksi, eikä sitä voi katsoa hymyilemättä. Kyoshiron päättäväisyys on tarttuvaa!
Lisäyspäivä: 27.09.2016 Kirjoittaja: Janina Romppanen
Copyright © 2020 Urumi. All Rights Reserved
Urumi