asiakaspalvelu@urumi.fi
Etsi

Arvostelut

Pokemon: Terrarium Collection 2 -figuuri (random, takuu)
[4521121203935]

€12.90

Re-Mentin valmistamat Pokemon-figuurit ovat jo pitkän aikaa olleet omia ehdottomia suosikkejani kaikista Pokemon-figuureista. Figuureissa on kauniit alustat, Pokemoneilla on hienot poseeraukset ja niille on kaikille rakennettu oma, uniikki ympäristönsä. Lisäksi figuurit saa helposti esille Pokepallon muotoisen kuvun sisälle. Pallon ansiosta ei myöskään tarvitse huolehtia figuurien pölyyntymisestä tai osien katoamisesta, kuten monien muiden figuureiden kanssa.

Yleisesti kauniin olemuksen lisäksi figuureissa on paljon harvinaisempia hahmoja, joista ei ole pitkään aikaan tehty figuureita tai joista tehdyt figuurit ovat ”lelumallisia”. Monissa Pokepalloissa on mukana myös useampia hahmoja, jos mukana sattuu olemaan hieman epäsuositumpia hahmoja (tai Pikachu). Pidän myös siitä, että hahmot ovat kokonaisia eivätkä leikkaannu puoliksi. Esimerkiksi maahan kaivautunut Sandshrew on kokonainen ja se asetetaan alustassa olevaan kuoppaan.

Oikeastaan ainoa huono puoli figuureissa on niiden kokoaminen. En itse pidä figuureiden laittelemisesta ja joskus hahmojen asettaminen alustalleen, joka koostuu useammista osista, on haastavaa. Toisaalta, kun figuurit on kerran laittanut paikoilleen, ne myös pysyvät hyvin aloillaan.
Lisäyspäivä: 12.01.2019 Kirjoittaja: Nimimerkki H.
Copyright © 2019 Urumi. All Rights Reserved
Urumi