Toimitusehdot ja -tiedot

Tuotteiden toimitusaika on keskimäärin 1-2 arkipäivää. Lähetämme postia joka arkipäivä ja ennen kello 14:00 tehdyt tilaukset ehtivät tavallisesti saman päivän tilauksiin (poikkeuksena kiireajat kuten joulu ja isojen con-tapahtumien jälkeiset päivät). Tavoitteenamme on lähettää tuotteet 24 tunnin kuluttua tilauksen tekemisestä.

 

Tilaukset lähetetään 1. luokassa (Priority). Poikkeuksena tähän on postikuluttomat viikot, jolloin tuotteita lähetetään myös 2. luokassa (Economy). Tarjouskoodeilla saatavia alennustuotteita voidaan myös lähettää 2. luokassa, mutta tästä ilmoitetaan tarjouskoodien yhteydessä tuotekohtaisesti. Toimitustavan muuttamisesta tilauksen pakkaamisen jälkeen peritään 2-4 euron lisämaksu riippuen siitä, miten vaikeasti pakattava tilaus on.

Emme vastaa Postin, Matkahuollon tai muiden kuljetuspalveluiden aiheuttamista viivästyksistä ja virheistä. Emme myöskään vastaa viivästyksistä, jotka johtuvat Urumi.fi:n vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta asiasta, kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai vastaavasta.

 

Tilauksen voi noutaa myös varastolta Kuopiosta tai tapahtumista, missä Urumi on mukana. Tilauksen noutaminen on maksutonta, mutta lunastamatta jätetystä nouto-tilauksesta peritään 5 euron käsittelymaksu. Tapahtumat, joista tuotteita voi noutaa, on listattu tapahtumakalenterissa, jossa kerrotaan myös aikataulut, jolloin nouto-tilauksia voi tehdä. Huomioithan, että kaikkia tuotteita ei voi noutaa tapahtumista. Tällaiset tuotteet on listattu tapahtumakalenterin tiedoissa.

Alle 18-vuotiailla tulee olla olla huoltajan lupa tilauksen tekemiseen.

 

Maksutavat

Tilauksen maksu tapahtuu jotain seuraavaa maksutapaa käyttäen:

Verkkomaksupainikkeet:
– Aktia
– Handelsbanken
– Nordea
– Osuuspankki
– POP Pankki
– S-pankki
– Sampo Pankki
– Säästöpankki
– Tapiola
– Ålandsbanken
– Luottokortti
– PayPal
– Postiennakko

Laskulla tai osamaksulla maksettaessa laskun tai osamaksun eräpäivä alkaa 1-2 päivää tilauksen tekemisen jälkeen. Jos tahdot maksaa ennakkotilauksen vasta, kun se on saapunut sinulle, valitsethan maksutavaksi postiennakon.

 

Palautukset ja vaihdot

Elintarvikkeita lukuunottamatta kaikilla tuotteilla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Jos et ole tyytyväinen saamaasi tuotteeseen, otathan meihin yhteyttä ennen tuotteen palautusta (asiakaspalvelu@urumi.fi). Se nopeuttaa palautuksen tai vaihdon käsittelyä. Kerro viestissäsi nimesi, yhteystietosi, tilaamasi tuote sekä palautuksen syy. Vaihdettavan/palautettavan tuotteen tulee olla avaamattomassa paketissa.

Tuotteen palautuksesta tai vaihdosta ei tule postikuluja asiakkaalle poikkeuksena ennakkotilaustuotteet, joista peritään Postin hinnaston mukainen maksu. Mainitse Postissa palautuksen tulevan Urumi Oy:lle ja pyydä itsellesi kopio palautuskuitista siltä varalta, että palautus katoaa matkalla. Ilmainen palautus koskee vain manner-Suomesta tehtäviä palautuksia ja tilauksia, jotka on lunastettu postista ennen palautusta. Matkahuollon tai muiden palveluiden kautta tuotteita palauttaessa palautuskulut tulevat asiakkaalle.

Huomioithan seuraavat asiat palautuksen yhteydessä:
– Elintarvikkeilla ei ole palautus- tai vaihto-oikeutta.
– Tuotteen tulee olla avaamattomassa paketissa*.
– Tuotteen mukana tulee palauttaa myös alkuperäinen pakkaus. Jos alkuperäistä pakkausta ei ole, voidaan tuotteen hinnasta hyvittää maksimissaan 50%.
– Asiakas on vastuussa palautettavan tuotteen pakkauksesta. Jos tuote on pakattu huolimattomasti ja se vaurioituu kuljetuksen aikana, ei tuotetta voida hyvittää. Tuotteen voi pakata esim. samaan laatikkoon, missä se lähetettiinkin, jos laatikko on yhä ehjä.
– Kaksoiskappaletakuussa olevia tuotteita ei voi palauttaa vain osittain*, vaan kaikki saman sarjan kaksoiskappaletakuutuotteet tulee palauttaa.

*Poikkeuksena valmistusvirheelliset tai kuljetuksessa vaurioituneet tuotteet.

Jos palautuksesta tai vaihdosta ei päästä sopimukseen, voi asiakas riitauttaa asian kuluttajariitalautakunnan kautta. Ennen asian riitauttamista asiakkaan tulee olla yhteydessä kuluttajaneuvontaan. Valituksen voi tehdä myös ODR-foorumilla (ilmoitukseen liitettävä sähköpostiosoite on asiakaspalvelu(a)urumi.fi).

Kaikki tuotteet sisältävät arvonlisäveron. Mangat ja kirjat 10%, elintarvikkeet 14% ja muut 24%.

 

Ennakkotilaukset

Ennakkotilaukset ovat tuotteita, jotka eivät ole varastossa ja ne saapuvat vasta ilmoitettuna ilmestymispäivänä. Huomioithan, että ilmestyspäivät ovat alustavia ja ne voivat muuttua.

 

Postiennakolla tilatuista ennakkotilauksista perimme 20 euron varausmaksun etukäteen. Postiennakkotilausten varausmaksua ei palauteta jos ennakkotilaus perutaan tai jätetään lunastamatta.
Jos ennakkotilauksen peruu, peritään loppusummasta 5% tai vähintään 20 euroa varausmaksuja, jos tuotteen tilaamista ei enää voi perua. Peruutukset tarkistetaan tapauskohtaisesti. Ennakkotilausten peruminen voi johtaa myös siihen, että asiakas ei enää voi tehdä uusia ennakkotilauksia. .

 

Kun ennakkotilaus saapuu varastoon, sen postittamiseen pyydetään kuittaus asiakkaalta, ensin sähköpostitse, mutta jos vastausta ei saada, puhelimitse. Samalla asiakas voi tahtoessaan esim. muuttaa osoitetietojaan. Jos ennakkotilaustuotteet saapuvat lyhyellä aikavälillä toisistaan, voidaan tilauksia yhdistää. Tilauksia voidaan pitää varattuna yhden (1) viikon ajan, jonka jälkeen niistä otetaan varausmaksu 5 euroa/alkava viikko. Jos asiakas ei vastaa 10 päivässä, kun häneen on yritetty ottaa yhteyttä yli kolme kertaa, joista vähintään 1 kerta puhelimitse, tilaus katsotaan perutuksi ja tuote vapautetaan yleiseen myyntiin.