asiakaspalvelu@urumi.fi
Etsi

1 x taidekujapaikka

169 pistettä

  • Valmistaja: Urumi

Hinta €7.00

 Loppuunmyyty 

  • Kuvaus
  • Arvostelu

Kuvaus

Chibicon on Oulussa 14.10.2017 järjestettävä japanilaiseen kulttuuriin keskittyvä tapahtuma. Taidekuja/kirpputori on auki 10-19 välisen ajan ja siellä saa kaupata itse tekemiään piirustuksia, käsitöitä sekä käytettyä animea, mangaa, oheistuotteita ja muuta vastaavaa. Huomioithan, että oheistuotteiden, DVD:iden ym. tulee olla aitoja, ei piraattikopioita.

Taidekuja/kirpparipaikat on tarkoitettu vain yksityishenkilöille. Myyntipöydän koko on noin 70 x 50 cm ja pöydät sijaitsevat 2. kerroksen luokkahuoneessa tai käytävällä. Pöydän voi tahtoessaan jakaa kaverinsa kanssa ja niitä voi ostaa useampia, jos koet tarvitsevasi lisätilaa. Jätä yhteystietoihisi ainakin sähköposti, niin voimme ottaa sinuun yhteyttä ja lähettää tarkemmat aikataulu- ym. tiedot.

Huom! Johtuen taidekujan suuresta suosiosta, sille on otettu lisäpaikkoja. Lisäpaikat sijaitsevat sattumanvaraisesti joko luokkahuoneessa tai käytävällä.

 

Taidekujapaikka EI sisällä con-ranneketta, vaan se pitää ostaa erikseen. Lisäkysymyksissä voit ottaa yhteyttä myös asiakaspalvelu(a)urumi.fi .

Taidekujapaikka ei tarvitse postittaa, joten valitse postitustavaksi Nouto, kun teet tilausta.

Arvostelu


Muut asiakkaat ostivat myös...


Copyright © 2019 Urumi. All Rights Reserved
Urumi