asiakaspalvelu@urumi.fi
EtsiHopeanuoli: Yukimura-pehmo

5 / 5 tähteä!

Arvostelu: 5  |  Kirjoita arvostelu

869 pistettä

  • Valmistaja: PurePlastic

Hinta €35.90

 Loppuunmyyty 

  • Kuvaus
  • Arvostelu

Kuvaus

Tämä supersuloinen Yukimura-pehmo on valmistettu korkealaatuisesta, pehmoisesta kankaasta, mikä tekee Yukimurasta ihanan halikaverin. Pehmo on täynnä yksityiskohtia ja se pysyy tukevasti pystyssä ilman tukea. Pehmo on CE-sertifioitu ja soveltuu myös leluksi yli 3-vuotiaille lapsille.

* Mitat: 30 x 14 x 30 cm
* Huom! Pehmon painos on myyty lähes loppuun, joten sitä saa tilata enää maksimissaan 3 kappaletta/henkilö.

Arvostelu

Kirjoittaja: Matilda S.
Lisäyspäivä: 24.10.2018
Todella ihana ja pehmoinen. Hyvää laatua myös. Tykkään todella paljon. Tuli isossa paketissa :)

Pisteet: 5 of 5 Stars [5 of 5 Stars]

Kirjoittaja: Sandra Laajalahti
Lisäyspäivä: 24.10.2016
Hieno ja yksityiskohtainen pehmolelu. Laadukkaasta materiaalista joka sopii myös lasten halikaveriksi. Kestää konepesun ja kangas pysyy hyvin uuden veroisena.

Pisteet: 5 of 5 Stars [5 of 5 Stars]

Kirjoittaja: Terhi Myöhänen
Lisäyspäivä: 28.09.2016
Laadukas ja pörröinen, varsinkin rinnasta ja hännästä! Silmien muodon ansiosta ei ole vain erivärinen Weed arvilla, josta plussaa. Oli myöskin mukava yllätys saada pehmo hahmosta, joka esiintyi vain mangassa! Suosittelen Yukimura-faneille!

Pisteet: 5 of 5 Stars [5 of 5 Stars]

Kirjoittaja: Janita Jäntti
Lisäyspäivä: 27.09.2016
Pehmo on laadukas ja yksityiskohtainen. Turkin väri on juuri sopiva Yukimuralle ja hahmo on hyvin tunnistettavissa. Ihastuin erityisesti Yukimuran kippurahäntään.

Pisteet: 5 of 5 Stars [5 of 5 Stars]

Kirjoittaja: Janina Romppanen
Lisäyspäivä: 27.09.2016
Kokonaisuudessaan laadukkaasti toteutettu pehmolelu, joka hurmaa jo ensisilmäyksellä! Pehmoon on vangittu täydellisesti juuri Yukimuran olemus; ilme, asento, kuviot, arvet ja väri ovat kaikki kohdallaan. Yukimura on täydellinen pehmoversio hahmostaan arpia, väriä ja ilmettään myöten. Oli ehdottoman tärkeää löytää juuri oikea ruskeansävy ja tämä lämpimän punertava ruskea on nappivalinta! Silmien brodeeraukset ovat tarkat ja hyvälaatuiset, ne kiiltävät kauniisti tehden hienon efektin kuin silmät olisivat kosteat. Yukimuran silmät kielivät sen vahvasta tahdosta, mutta niissä on myös häivähdys surumielisyyttä, mikä kuvastaa sen tarinaa hienosti. Kaikki ompeleet tuntuvat vahvoilta ja huolellisilta, joten pehmo on myös kestävä leikki- ja unikaveri keräilyesineen lisäksi. Erilaiset laadukkaat kankaat pehmossa tekevät siitä elävämmän ja pörröisiä kohtia tekee mieli jäädä silittelemään, koska kangas on ihanan pehmoista ja sileää. Arpien toteutus on todella näyttävä sekä aito ja omaan makuuni

Pisteet: 5 of 5 Stars [5 of 5 Stars]

Kirjoittaja: Elina Lampinen
Lisäyspäivä: 27.09.2016
Turkin väri on mahtava! Silmät ovat hienot, mutteivat jotenkin yukimuramaiset. Liian isot, lempeät ja rauhalliset, kenties? Muutoin tämä on yksi hienoimmista PurePlasticin pehmoista.

Pisteet: 5 of 5 Stars [5 of 5 Stars]

Kirjoittaja: Jonna-Marika Maijala
Lisäyspäivä: 27.09.2016
Pehmo on todella hyvän laatuinen ja pehmeä. Tykkään tosi paljon noista hassuista poskikarvoista :) En voi muuta sanoa kuin, että olen tyytyväinen.

Pisteet: 5 of 5 Stars [5 of 5 Stars]

Kirjoita arvostelu |  Mene arvostelusivuille


Copyright © 2020 Urumi. All Rights Reserved
Urumi