Kuvaus

* PurePlasticin valmistama Limited Edition Akakabuto -pehmo
* Valmistettu pehmoisesta kankaasta, joka tekee pehmosta ihanan hali- tai painikaverin.
* Korkeus 80 cm
* 100 kappaleen rajoitettu painos! Lähetämme ensimmäiset 15 numeroa tilausjärjestyksessä ja tämän jälkeen numerot ovat sattumanvaraisia.
* Pään sisällä on led-valo, joka saa silmän hehkumaan! (Led-valoa ei tule käyttää valaisemiseen ja sitä ei suositella jätettäväksi päälle pitkiksi ajoiksi.)
* Pysyy tukevasti pystyssä, mutta vaatii hieman asettelua tai pienen tuen selän taakse
* Jos tilaat ennakkotilausvaiheen aikana, saat kaupan päälle ennakkotilaus-bonuksen!

* Jos tilauksesi sisältää jo varastossa olevia tuotteita tai eriaikaan ilmestyviä ennakkotilauksia, se voi nostaa postikuluja nettisivujen automaattisesti laskemista.
* Suosittelemme Suomen sisäisiin tilauksiin toimitustavaksi DB Schenkeriä. Pehmon suuresta koosta johtuen Matkahuollon tai Postin toimitustapoihin voi tulla lisämaksuja.
* Tilaamassa Suomen ulkopuolelle? Pehmon koosta johtuen sivu laskee pehmon postikulut alakanttiin. Todelliset postikulut Euroopan ulkopuolelle ovat noin 60-300 euroa. Jos tahdot, voit tilata pehmosta ilman täytteitä olevan taljan, jolloin sen postikulut ovat sivujen automaattisesti laskemat.
* Jos tilaat taljan ja muutat ennakkotilauskauden aikana mieltäsi, voit vaihtaa pehmon aina tavalliseen, “täytettyyn” versioon.