Yleistä tietoa ja usein kysyttyjä kysymyksiä

Kuinka kauan tilausten toimituksessa menee?

Toimitusaika riippuu valitusta toimitustavasta.

Posti 3-12 päivää

DB Schenker 1-5 päivää

Matkahuolto 3-12 päivää

Tilauksia pakataan joka päivä ja arkipäivisin tilaukset postitetaan keskimäärin 24 tunnin kuluttua tilauksen tekemisestä. Joulukuussa ja muina kiireaikoina toimitusaika on noin 24-60 tuntia eli 1-3 päivää.

Emme vastaa kuljetusyhtiöiden tekemistä virheistä.

Voinko nopeuttaa tilauksen toimitusta jotenkin?

Jos tilaus on erittäin kiireinen, kannattaa vastata tilausvahvistukseen, kirjoittaa sen valmiiseen otsikkoon KIIRE ja kertoa viestissä, milloin tilaus viimeistään tarvitaan. Se koetetaan tällöin ottaa jonon ohi.

Saamani tuote ei ole saapunut, sain väärän tuotteen tai tuote oli rikkoutunut saapuessaan.

Otathan yhteyttä asiakaspalveluun asian selvittämiseksi.

Millainen palautusoikeus tuotteilla on?

Tuotteet voi palauttaa 2 viikon sisällä niiden saapumisesta. Otathan ennen palautusta yhteyttä asiakaspalveluun ja kerrot palautuksen syyn.

Tuotteiden palautus on ilmainen lukuunottamatta ennakkotilaustuotteita tai tarjouskampanjassa olleita tuotteita (alennukset, postikuluton viikko, Pocky-päivä jne.) sekä AuctionHouse Urumissa myytäviä tuotteita. Lue tarkemmat ohjeet käyttöehdoista.

Perutuista ennakkotilauksista veloitetaan varausmaksu, joka on keskimäärin 10-20% tuotteen hinnasta, tavallisesti 20-50 euroa.

Mitä kaksoiskappaletakuu tarkoittaa?

Monet tuotteet myydään randomeina eli sattumanvaraisina. Kaksoiskappaletakuussa pakkaus avataan ja saamasi hahmo kirjataan asiakastietoihisi. Takuu on automaattisesti voimassa eli sinun ei tarvitse pyytää sitä erikseen.

Kaksoiskappaletakuu koskee vain rekisteröityneitä asiakkaita. Vieraina eli ilman rekisteröitymistä tilatuissa tuotteissa ei ole takuuta.

Takuu ei koske salaisia tai yllätyshahmoja, jotka ovat muita hahmoja harvinaisempia.

Mikä on salainen tai yllätyshahmo?

Useissa tuotesarjoissa on salainen hahmo, jonka kuva on paketissa vain yllätysmerkki tai musta ympyrä. Nämä hahmot ovat muita hahmoja huomattavasti harvinaisempia ja niiden saaminen on onnesta kiinni.

Minne kontti tulee seuraavaksi? Voiko kontti tulla paikkakunnalle XYZ?

Kyselyitä kontin kierroksista tehdään silloin tällöin ja kontille voi laittaa paikkakuntaehdotuksia milloin vain.

Voiko kontissa maksaa kortilla?
Tottahan toki.